Book
Her

Aktiviteter

Støtvig Hotel er omgitt av et frodig hageanlegg og ligger helt i vannkanten ved vår egen 200 meter lange sandstrand. Alt er dermed lagt til rette for badeliv både ute og inne i vår spa- og badeavdeling.

Områdene rundt hotellet byr også på et bredt tilbud av opplevelser, aktiviteter og turer, både til lands og på sjøen. I tillegg har hotellet et eget opplevelsesområde i kjelleretasjen. I vår private marina, kan du også finne en gjesteplass hvis du kommer sjøveien.

Kokketeater

Kokketeateret

Kokketeateret er en smakfull opplevelse med flotte mat- og drikkemenyer. Vi kan holde i forestillingen og ordne alt for deg. Du kan også selv være med å lage fantastisk mat sammen med venner eller kolleger. Våre dyktige kokker guider da gruppen med tips og råd underveis. Vi ordner alt i forbindelse med forestillingen, også vinsmaking i Kokketeateret eller i Vinkjeller’n som ligger vegg i vegg. Kokketeateret er spesielt egnet for mindre grupper — opptil 24 personer.

BOOK HER

Winemaker's Dinner

Vinkjeller’n

Vinkjeller’n passer bra om du vil samle venner eller kolleger til en hyggelig og lærerik opplevelse. Vi arrangerer vinsmaking og utvalget fra vår egen perfekt tempererte kjeller passer både nybegynnere, vinsnobber og ekte vinkjennere. I det innerste rommet i Vinkjeller’n kan opptil 12 personer spise i vår mest eksklusive restaurant. Ved forhåndsbestilling serverer vi da 9-retter med tilhørende drikkepakke.

BOOK HER

Bowling

Bowling & Shuffleboard

Bowling og suffleboard er gøy for alle. Du finner fire bowlingbaner og et shuffleboard i vår amerikanske 1930-tallsinspirerte diner. Alle baner og shuffleboardet er moderne og har fulle internasjonale mål. Opplevelsen er strike selv om du skulle havne i renna.

BOOK HER

Kino

Støtvig Kino

Støtvig Kino er en kopi av kinoen i Det Hvite Hus. Salen har 19 seter, stort lerret og benyttes som møterom. Her vises også film ved spesielle anledninger for lukkede selskap etter avtale.

BOOK HER

barnogspill

Lek & Spill & Moro

Vi har to rom med leker og spill for de små, og blant annet fotballspill for de litt større. Dette er stedet for både de yngste og de nesten store barna.