Book
Her

Kurs & Konferanse

Du vet det fra før, men vi sier det likevel: Omgivelsene, rommene, maten og servicen har mye å si for et godt møte eller en vellykket konferanse.

I tillegg til moderne og topp utstyrte konferanserom, kan vi tilby eget bibliotek, egen kino, amerikansk diner med fire bowlingbaner, shuffleboard, kurskapasitet for inntil 250 personer, bankettkapasitet for 160, muligheter for vinsmaking, kokketeater og spa med treningsstudio. Fleksibiliteten er stor og vi kan tilpasse areal og utstyr til ulike behov, gruppestørrelse og antall deltagere. Vi tar med glede imot dere, enten dere er 2 eller 200!
OBS!! Vi har også de litt spesielle møteplasser, tilpasset for 2 – 20 personer.

Book kurs & konferanse

Les mer om spa-opplevelser

I vårt konferanseområde kan vi tilby følgende forskjellige og fleksible bordoppsett:

Vi har møterom for både store og små grupper, samt tre suiter med utsikt over Oslofjorden, som tar opptil 8 personer i styrebord. Hotelleier har stor interesse for kunst. Enkeltrom og fellesrom er derfor utsmykket med kunst av kjente, norske kunstnere. Han har også hedret fem av sine favorittkunstnere ved å navngi møterommene etter Britt Boutros Ghali, Ida Lorentzen, Hans Dahl og Vebjørn Sand.

Vi kan tilby forskjellige aktiviteter under konferansen som blant annet; Støtvig Kino, bowling, Kokketeater eller Vinkjeller’n.

Kontakt oss for mer informasjon og et tilbud som passer ditt behov.