Kontakt oss

Alltid på en søndag 2020

Støtvig Hotel på Larkollen er noe helt spesielt, og aller finest er det faktisk på søndager.

På søndager er det ro og fred, ingen barn i bassenget etter kl. 13:00, gode bord ledige i restauranten, en meny med retter vi husker og liker, visning av klassisk film på kinoen vår (som er en eksakt kopi av kinoen i Det hvite hus) og deilig frokost mandag morgen – som kan nytes med utsikt til Færder. Hotellet er i praksis fullbooket på alle hverdager i flere måneder fremover, men akkurat på søndager har vi noen ledige rom. Vi ønsker oss et voksent publikum som setter pris på personlig service, vakre rom og en god bok i biblioteket – hvis dere ikke heller vil gå på tur langs stranden eller nyte basseng og badstue i spa-avdelingen vår. Vi tilbyr også innendørsaktiviteter som bowling, shuffleboard og mat- og vinkurs for grupper over 8 personer.


Oppholdet starter best med vår populære søndagsbrunsj som koster 425,- per person.


For overnatting tilbyr vi følgende pakker:

Pakke 1: Overnatting for 2 i dobbeltrom søndag* til mandag med fri adgang til Bad&Spa&Trim og frokost mandag, fra 595,- per person.

Pakke 2: Overnatting for 2 i dobbeltrom søndag* til mandag med fri adgang til Bad&Spa&Trim, 3 retters middag i restaurant 801 Oslofjord søndag* og frokost på mandag fra 1195,- per person.


I 2020 tilbys "Alltid på en søndag " 2. påskedag 13. april og 2. pinsedag 1. juni.


*Gjelder ikke søndagene 12.04.20, 17.05.20 og 31.05.20, samt søndagene i uke 26 til og med uke 32.