Kontakt oss

En kulinarisk reise til USA 15. & 16. oktober 2021

Vi vil i 2021 foreta noen kulinariske reiser: 15. & 16. oktober vil dere kunne oppleve det beste fra det amerikanske kjøkken og det i en ny-inspirert tid for USA.

Kveldens fireretters meny vil bli akkompagnert med utvalgte viner fra vårt foretrukne amerikanske vinhus; Francis Ford Coppola Winery, som også vil være representert med sin egen representant som kan inviteres til bordet for en fordypning i de forskjellige viner.


Fireretters meny tilbys for kr. 745,- per person.

Crab Cakes

Krabbekaker med krabberøre, salat, sitrongelé og tempura

 - - -

Caesar Inspired Chicken

Fritert kylling med salat, bacon, parmesanchips og dressing

 - - -

Ribeye

Stekt entrecôte med bakt potet, urtesmør, tomat- og maissalat og peppersaus

 - - -

Brownie

Sjokoladebrownie med karamell, vaniljeis og bringebærkompott

 

For de spesielt interesserte vil det bli avholdt vinsmaking i vår vinkjeller ved representanter fra Francis Ford Coppola Winery. Om reiserestriksjoner skulle forhindre personlig frammøte benytter vi videolenke.

Vinsmaking tilbys til kr. 345,- per person og begynner kl. 17.00 begge dager. Og her vil prinsippet» først til mølla» gjelde og vi må be om forhåndspåmelding HER.


Våre barer vil tilby signaturcocktails basert på brennevin fra Coppolas nye storsatsning – brenneri virksomhet – med bl.a. Rye Whiskey, Gin, Vodka og Brandy.


Francis Ford Coppola er ikke bare en av USAs mest anerkjente vinmakere, men først og fremst en av Hollywoods største filmkunstnere. Derfor kan vi i egen kino vise 3 av hans mest kjente filmer – The Godfather 1, 2 og 3.

The Godfather 1 fra 1972 - fredag 15. oktober kl. 21.00, 50,- per person

The Godfather 2 fra 1974 - lørdag 16. oktober kl. 14.00, 50,- per person

The Godfather 3 fra 1990 - lørdag 16. oktober kl. 21.00, 50,- per person