Kontakt oss

Bowl’n Dine

I tilknytning til vår bowlingbane, ligger diner-restauranten Bowl’n Dine. Her kan du innta lettere måltider eller saftige og smakfulle burgere, sliders, milkshakes og alt som følger med. Litt mat og drikke mellom striker og sparer på bowlingbanen smaker alltid godt.

MATSERVERING I BOWL’N DINE 

Åpningstider:

onsdag – søndag: 16.00 – 22.00

 

 

BOWLING & SHUFFLEBOARD 

Åpningstider:

mandag – torsdag: 14.00 – 24.00

fredag – lørdag: 12.00 – 24.00

søndag: 12.00 – 22.00

 

 

HISTORIENE BAK

Bowling går helt tilbake til ca. år 3200 f.Kr., men først i 1952 ble det oppfunnet en maskin som automatisk satte opp kjeglene. Bowling er siden blitt en svært typisk amerikansk aktivitet som gjennom årene er blitt hevet til en verdensomspennende sport.

Og hva var da mer naturlig enn at Støtvig Hotel skulle velge denne innendørsaktiviteten?

Vi fant det da riktig å knytte bowlingen til et av de mest typiske amerikanske spisesteder, nemlig dineren. Konseptet går tilbake til 1800-tallet da de første generasjoner jernbanevogner over det amerikanske kontinentet ble forkastet og forlatt, men ga nye muligheter ved å omdanne jernbanevognene til stasjonære spisesteder. Derfor den gitte utforming med buet tak, ovale vinduer, jukeboks, skysofabåser og spesiell belysning. I det hele en ideell ramme for burgere og milkshakes.