Gavekort Støtvigboka Villa Støtvig Kontakt oss

Bryllup på Støtvig Hotel

Bryllupsreisen overlater vi til dere - imidlertid kan vi ta oss av selve bryllupsfesten.Vi skreddersyr det dere ønsker i svært spesielle og romantiske omgivelser. Etter mange gjennomførte bryllup, tør vi ydmykt å påstå at vi kan dette godt.

LOKALE

Lokale til bryllupsfeiringer bestilles vanligvis i god tid før bryllupet. Støtvig Hotels lokaler og flotte uteområde gir dere mange muligheter.

Dahls galleri, bankettsalen vår, har direkte utsikt over Oslofjorden.

I halve bankettsalen går det inntil 68 personer på langbord, og inntil 56 personer på runde bord. For større bryllup har man behov for hele bankettsalen, da går det inntil 180 personer på langbord, og inntil 144 personer på runde bord.

 

MENY

Alle menyer til våre bryllup er komponert spesielt til deres anledning. Vi holder en eller flere menysmakinger i forkant av bryllupet, der vi går gjennom de forskjellige menyalternativene dere kan velge mellom.

 

VIN

Ved menysmakingen gir vi forslag på viner fra vår spennende vinkjeller. Våre kokker kjenner godt til våre viner og smaksetter maten slik at vi får frem de aller beste kombinasjonene. Vi tror dere vil bli gledelig overrasket.

 

OPPDEKKING

Bankettoppdekking med runde bord eller langbord, hvite trekk over stolene, hvite lintøyduker og hvite lintøyservietter.

 

BRYLLUPSKAKE

Våre konditorer Annemari Erlbeck og Tine Vang Petzold står behjelpelig med deres kakeønsker.

 

Ta gjerne kontakt med vår bryllupsspesialist Anette Horne-Olsen: anette.horne-olsen@stotvighotel.com